You-Get Finland

 

 

1.   Kuka olemme

You-Get on vuonna 2007 perustettu perheyritys Hollannista. Nykyisin yli 70 hengen tiimimme toiminta on laajentunut myös Suomeen ja Vietnamiin. Me keskitymme puhtaasti liiketoimintaprosessien hallinnan (Business Process Management) konsultointiin ja tarjoamme ratkaisuja kaikkiin asiakkaiden prosessijohtamisen haasteisiin. Toimintamme keskiössä on liiketoiminnan jatkuva parantaminen, joka saadaan aikaan luomalla joustavia ja tehokkaita prosesseja käyttämällä innovatiivisia menetelmiä ja ohjelmistoratkaisuja.

 

2.   Mitä teemme

Me toimimme puhtaasti liiketoiminnan lähtökohdista. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaille arvoa auttamalla heitä luomaan optimaalisesti toimivia prosesseja, ja sitä kautta löytämään uusia mahdollisuuksia kasvuun. BPM ohjelmistot ovat arvoa tuottava työkalu tässä toimintojen ketjussa.

Alusta alkaen me olemme kehittäneet lähestymistapaa joka vastaisi liiketoiminnan haasteisiin. Tämän tarkoituksena on palvella jokaisella prosessijohtamisen osa-alueella ja kuroa umpeen liiketoiminnan ja IT:n välistä kuilua.

360° Business Services Approach™ on vuosien kehitys- ja testaamistyön tulos. Tämä lähestymistapa on laaja, moduulipohjainen toimintamalli, jonka avulla asiakkaamme voivat kehittyä prosessijohtamisessa, ja samalla varmistaa, että kaikki toiminnan osa-alueet ovat mukana muutoksessa.

Tämän lähestymistavan myötä tarjoamme asiakkaillemme seuraavia palveluita:

 

Prosessineuvonta & konsultaatio Prosessiohjelmiston implementaatio, integraatio & hallinta Projektinhallinta
Muutosjohtaminen BPM-Koulutukset Quick Scan – tilannekatsaus

 

Palvelumme räätälöidään aina asiakkaan tilanteen ja tarpeiden mukaan.

 

3.   IBM-osaaminen

You-Get on ollut IBM:n partneri vuodesta 2009 lähtien Business Process Managementin ja Operational Decision Managementin saralla. Olemme myös osa IBM:n Smarter Process Customer Advisory Councilia sekä Early Design -ohjelmaa.

Yli 90% työntekijöistämme on sertifioituja IBM BPM, ja ODM osaajia, ja tiimillämme on jo merkittävät 350 000+ tuntia BPM- ja ODM-ohjelmistokehitystä vyön alla.

Olemme tehneet Blueworks Live-, BPM- ja ODM-käyttöönottoja useille asiakkaille, joiden koko ja sektori on vaihdellut suuresti. Tämä siksi, että:

  1. suurimmalla osalla yrityksistä prosessit ovat samat kokoon ja toiminta-alueeseen katsomatta
  2. prosessien johtaminen ja ohjaaminen on avainasemassa kaiken kokoisissa yrityksissä.

 

Esimerkkejä asiakkaistamme ovat Canon (tukkukauppa), Hollannin verottaja (julkinen sektori), sekä ABN Amro Insurances (vakuutus).

Meiltä löytyy myös paljon kokemusta asiakkaidemme SAP-ohjelmistojen yksinkertaistamisesta IBM BPM-ohjelmiston avulla. Olemme tehneet useita projekteja, joissa IBM BPM ja SAP toimii yhdessä. Siksi osaammekin vastata tämän tason projektien luomiin haasteisiin, ja tuoda asiakkaille vahvaa osaamista ja näkemystä projektien menestyksekkääseen loppuunsaattamiseen.

 

Tässä muutama esimerkki vuosien saatossa tekemistämme BPM- ja ODM-projekteista:

you-get

 

Olemme vuosienmittaan luoneet myös laajan valikoiman erilaisia BPM-sovelluksia ja lisätuotteita. Nämä ratkaisut ovat luotu nopeuttamaan ja helpottamaan BPM-projektien eteenpäin viemistä. Tässä esimerkkejä kehittämistämme IBM BPM-sovelluksista ja lisätuotteista:

  • You-Get Sprinter: Prosessien dokumentointi- ja automatisointiohjelmisto, mahdollistaa prosessien automatisoinnin minuuteissa, puhtaasti IBM BPM-ohjelmistopohjalla;
  • Automated Testing: Java + BPM-pohjainen sovellus, joka tallentaa prosessit ja ohjelmistotestit, ja automatisoi testaamisen;
  • Case Management: Puhtaasti IBM BPM-ohjelmistopohjalla, käyttää CMIS sisällönhallintaa luodakseen kansioita, ja tukeakseen ad-hoc -työnohjausta ja sisällönhakua;
  • Archive & Purging: Arkistoi ja puhdista valitsemasi prosessi-ilmentymät ja niihin liittyvä data ja päivämäärät.

 

logoyg500