Liki kaikki teknologiat voi ostaa palveluna. Lue lisää päättäjäbarometrista ja lataa ilmainen tutkimusraportti.

 

tutkimus-kirjakuva

Kasvuntekijöiden teknologian ostamista palveluna (Solutions as a Service, SaaS) kartoittanut päättäjäbarometri tarjoaa ajankohtaisen näkymän Suomessa toimivien teollisuus-, palvelu-, finanssi- ja kaupan alan yritysten teknologiahankintoihin.

Barometrin mukaan laadun parantumisen myötä teknologian palveluna ostaminen on kasvattanut suosiotaan yrityksissä ja jättiulkoistuksista ollaan siirtymässä osaulkoistuksiin. Yritysten liiketoiminta-, talous-, kehitys- ja tietohallintojohtajille tehdyn kyselyn mukaan yritykset näkivät, että liki kaikki teknologiat voi ostaa palveluna.

Tutkimuksen tulokset heijastelevat palveluntarjoajille kertynyttä kokemusta erilaisista projekteista ja hankkeista ja niiden onnistuneista läpivienneistä. Myös yrityksissä nähtiin teknologian ostaminen palveluna hyvin myönteisenä asiana. Kolme teknologian palveluna ostamisen hyötyä nousivat kyselyssä selkeästi kärkeen:

  • Skaalautuvuus
  • Ketteryys
  • Kustannustehokkuus

Lue barometrista, mitkä tilanteet ohjaavat yrityksiä hankkimaan teknologiaa palveluina ja millä tavoin teknologian ostaminen palveluna nähtiin tehostavan yrityksen toimintaa.

Täytä ja lataa

Yritys:

Titteli:

Etunimi:

Sukunimi:

Sähköpostiosoite:

Puhelinnumero:

Mistä aiheista olet kiinnostunut?

 IoT BPM - Businessprosessien hallinta Analytiikka Big Data Sähköinen arkistointi - Sisällönhallinta Jokin muu: mikä?