Enfo Rongo

 

Enfo Rongo On informaation hallintaan erikoistunut asiantuntijayritys, jonka palvelut kattavat kaikki informaation hallinnan osa-alueet tietovarastoinnista, mastertietojen hallinnasta, Big Datasta ja IoT-ratkaisuista aina raportointiin ja analytiikkaan. Haluamme ylläpitää ensiluokkaista ymmärrystä ja osaamista valituista toimialueista ja olla niillä parhaita. Olemme alusta saakka tuottaneet asiakkaillemme lisäarvoa esittämällä tilannekohtaisia ratkaisumalleja erilaisiin informaation hallinnan tarpeisiin. Asiakaskuntamme koostuu suomalaisista suurista ja keskisuurista yrityksistä.

Rongosta tuli osa Enfo konsernia marraskuun 2015 alussa, jolloin yrityksen nimi muuttui Enfo Rongoksi. Kaupan myötä Enfo laajensi tarjontaansa BI- ja analytiikan kokonaisratkaisuihin Suomessa ja Enfosta tuli yksi Pohjoismaiden suurimmista analytiikkapalveluiden tarjoajista. Tämä on mahdollistanut myös Enfo Rongon tarjonnan laajentamisen ja asiakkaiden palvelemisen pohjoismaisella tasolla.

Kumppani yhteistyö IBM:n kanssa on jatkunut jo usean vuoden ajan. Olemme IBM Premier Business Partner ja organisaatiostamme löytyy laajasti sertifioitua IBM -teknologioiden osaamista. Yhdessä IBM:n kanssa olemme toteuttaneet useita onnistuneita asiakasprojekteja esimerkiksi suunnittelun, raportoinnin ja big data – ratkaisuiden saralla. Yhteistyö jatkuu varmasti avoimena ja menestyksekkäänä myös tulevaisuudessa.

 

EnfoRongo_color_RGB