Elinar

 

Tekemällä vähemmän saat enemmän. Tämä kuvaa Elinarin tarjoomaa: Tehtävämme on parantaa asiakkaidemme liiketoimintaa ja kilpailukykyä lisäämällä asiakkaan tärkeimmän voimavaran, tietämyksen, hyödyntämistä ja jalostusta. Olemme tehneet sitä jo yli 20 vuoden ajan. Elinar on IBM-sisällönhallintaratkaisuihin ja sosiaaliseen sisällönhallintaan erikoistunut ohjelmistoyritys. Elinarin päätoimipiste sijaitsee Porissa. Tämän lisäksi meillä on myyntikonttori Helsingissä, IBM:n talossa Munkkiniemessä, sekä toimipisteet Norjassa ja Ruotsissa. Meillä työskentelee yli 20 alan huippuammattilaista.

Toimintamme perusta on asiakkaan kanssa muodostuva luottamuksellinen kumppanuussuhde, joka luo mahdollisuuden toteuttaa asiakkaillemme heidän kilpailukykyään parantavia liiketoimintaratkaisuja. Asiakkaidemme tarpeiden ymmärtäminen ja aito palveluhenkisyys ovat olennainen osa toimintaamme.

Tekemisemme perustuu vahvasti laatuajatteluun. Olemme sitoutuneet toiminnan laadun ylläpitämiseen ja jatkuvaan parantamiseen prosessien muutosreagoinnin kautta. Toimintaprosessimme perustuvat ISO/IEC 12207- ja ISO/IEC 15504 (SPICE) -standardeihin, joita sovellamme ohjelmistotuotannon prosesseissamme, sekä niiden kyvykkyyden arvioinneissa.

Meillä on innokas ote uudistuksiin. Toiminnan kehittäminen kasvun, kannattavuuden ja kansainvälistymisen myötä ovat avainasioita asiakastyytyväisyyden ja työyhteisön hyvinvoinnin takaamiseksi.

Elinarin tuotteet perustuvat IBM-teknologioihin. Pitkäaikaisena IBM Premier Business Partnerina meillä on vahva osaaminen vaativista sisällönhallintaratkaisuista ja ylläpidoista. Elinarin ratkaisut hyödyntävät IBM:n ECM-portfoliota ja mm. sellaisia IBM-tuotteita kuin Case Manager, Datacap, Content Classification ja Content Navigator. Asiakkainamme ovat olleet muun muassa LähiTapiola, KELA, Ilmarinen, TVR, Lahden kaupunki, Työ- ja elinkeinoministeriö, Koulutusrahasto, Pohjantähti sekä Marin IT. Ratkaisumme soveltuvat niin julkishallintoon, vakuutussektorille kuin isoihin teollisuusyrityksiin.

Lue lisää Elinarin sivuilta: www.elinar.fi

 

Elinar_logotype_RGB_enjoyable_solutions_since1994